Praktijk Soulshine

De praktijk waar jouw gezondheid op nr 1. staat

WIE IS SOULSHINE Wat fijn dat je een kijkje komt nemen bij Soulshine, graag stel ik mezelf aan jullie voor...


Ik ben Meta Hofstra, 42 jaar oud, en heb mijn praktijk Soulshine in hartje Leeuwarden.

Ik heb een grote passie voor motor rijden, reizen, muziek, gezonde lifestyle, voeding en etherische oliën. De interesse in planten, bloemen en kruiden zat er als klein meisje al in, ik herinner me ik dat vaak bezig was met het verzamelen van allerlei bloemen, en planten om hier mijn eigen "mengsels" van te maken, (mini heksje) ik merkte toen al wat de geuren van de natuur met me deden.....Mijn ouders hebben mij en mijn broertje en zusjes ook grootgebracht met homeopathische middelen en weet dat we eigenlijk nooit ziek waren als kind. 

  • Meta in praktijk
  • praktijk_1
  • meta praktijk 2_1
  • 58663938_2614261381935258_4220908749713309696_n
  • 51874741_2492996474061750_2091093098225467392_n
  • meta
  • gallery2
  • maxresdefault
  • 66206139_2741550772539651_6941061917960044544_n
  • small_12_Energetisch_Therapeut_afstandsonderwijs

 

 

Dat veranderde toen ik zelf ouder werd, en steeds meer vage klachten kreeg, en vanuit die vage klachten ontstonden huisarts bezoeken, en medicatie, ziekenhuis bezoeken en nog meer medicatie, en steeds meer klachten (inmiddels kreeg ik de diagnose fibromyalgie, was astma patiënt, had ik geen energie meer, en altijd pijn, en ik voelde me depressief). Toen er voorgesteld werd om een operatie aan mijn longen te gaan doen voor mijn astma klachten (waar de oorzaak niet voor werd gevonden) Toen was ik er helemaal klaar mee, ik zat in een burn-out en wilde me weer goed voelen, gezond zijn, en geen medicatie meer slikken....Ik nam het heft in eigen handen, en merkte dat ik me steeds beter ging voelen, ik begon weer te sprankelen, en...ik slikte steeds minder medicatie voor mijn klachten, wat een verademing!

Door mijn te gaan richten op mijn eigen lifestyle, voeding, supplementen, het aanpakken van de blokkades die op emotioneel vlak zaten, het ondergaan van een aantal energetische behandelingen, krabbelde ik er langzaam weer bovenop, en gaf me de energie om weer meer te gaan ondernemen, en me te gaan verdiepen wat er meer mogelijk zou zijn op het gebied van gezondheid, en dan de holistische kant. Dit resulteerde in een aantal opleidingen en cursussen, Energetisch therapeut, Reik1 1,2, en master, Coaching en counseling, regressie therapeut. En in die periode kwam ik ook in aanraking met Doterra....en hiermee had ik een nog een nieuwe passie ontdekt...de helende werking van etherische oliën. Met mijn kennis, ervaring en passie wilde ik graag andere mensen weer helpen om weer controle te krijgen over hun eigen gezondheid.

Inmiddels was ik naast mijn baan in loondienst en studie's bezig mijn eigen praktijk op te zetten, en zo mocht Soulshine ontstaan, eerst vanuit huis, en, later een praktijk in Drachten en sinds dit jaar een hele fijne ruimte in het Voel je goed centrum in Leeuwarden... 

WEES WELKOM...