Praktijk Soulshine

De praktijk waar jouw gezondheid op nr 1. staat

De praktijk

Soulshine is een praktijk voor jou, om je weer gezond te krijgen en houden op fysiek en mentaal (emotioneel) vlak. Dit kan op een manier die bij jou past. Soulshine kan je ondersteunen op energetisch vlak, door jaren lange ervaring als energetisch therapeut/reiki master/ intuïtief coach.

Door mijn hoogevoeligheid en het makkelijk kunnen afstemmen op jouw energie, weet ik precies wat jij op dat moment nodig bent voor het losmaken van jouw blokkades, jouw transformatie en groei en laat je zien wat jouw eerst volgende stap mag zijn om het leven te manifesteren wat jouw ziel wenst: wat jouw ziel laat stralen!!

De ondersteuning kan zijn door middel van ontspanning/intuïtieve massages met etherische oliën, die werken op fysiek en emotioneel vlak om daar blokkades aan te pakken en je gezondheid te boosten Ook kun je bij Soulshine terecht voor etherische olie consulten en informatie over voeding supplementen (advies op maat

De passie van mij is dan ook om jouw gezondheid weer in balans te krijgen op een natuurlijke manier, via de holistische visie, lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden..... komt geest tot rust en in balans dan reageert het lichaam daarop, en vise versa.